UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 21 de mayo de 2013

Obrador Xisqueta a la "Guia de Barcelona per a pares inquiets"L'Obrador Xisqueta participa en la Guia de Barcelona per a pares inquiets #RutaMmmp elaborada per Mammaproof.org. Aquesta iniciativa sorgeix d'un moviment social amb la idea de compartir els millors llocs de la ciutat per disfrutar amb família i fer d'ella un lloc més amable. A més a més han creat un distintiu propi "Family Wellcome" per identificar els espais més adequats per anar amb nens i nenes (accessibilitat, amabilitat i atenció especial).

Arrel d'aquesta iniciativa han creat una guia on trobareu 50 propostes diferents d'espais de tot tipus: llibreries, botigues, cafeteries, restaurants, museus,  etc on anar. Al darrer apartat de la guia #Criar&Crear trobareu com Obrador Xisqueta us proposa com fer una "Medusa de colors".

Si la voleu aconseguir: http://www.mammaproof.org/es/barcelona/rutammmp/---

Obrador Xisqueta participa en la Guía de Barcelona para padres inquietos #RutaMmmp elaborada por Mammaproof.org. Esta iniciativa surge de un movimiento social con la idea de compartir los mejores lugares de la ciudad para disfrutar con familia y hacer de ella un lugar más amable. Además han creado un distintivo propio "Family Wellcome" para identificar los espacios más adecuados para ir con niños y niñas (accesibilidad, amabilidad y atención especial).

A raíz de esta iniciativa han creado una guía donde encontraréis 50 propuestas diferentes de lugares de todo tipo: librerías, tiendas, cafeterías, restaurantes, museos, etc donde ir. En el último apartado de la guía # Criar & Crear encontraréis la propuesta de Obrador Xisqueta para hacer una "Medusa de colores".

Si desea conseguir: http://www.mammaproof.org/es/barcelona/rutammmp/

No hay comentarios: