UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

viernes, 19 de abril de 2013

La Caravana Xisqueta pren el Pirineu!


Aquí teniu algunes de les imatges de la presentació de la campanya de sensibilització de la llana xisqueta al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici d'aquest dimarts 16 d'abril a Taüll. La Caravana Xisqueta i el seu taller mòbil recorrerà els poblets de l'àrea d'influència del Parc Nacional (Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Val d'Aran) fins a l'1 de juliol de 2013.
Si voleu seguir de ben de prop aquest bonic projecte del qual us hem parlat trobareu + info: aquí
* Aquest projecte s'ha dut a terme gràcies a l'Ajut del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Aquí tenéis algunas de las imágenes de la presentación de la campaña de sensibilización de la lana xisqueta en el Parque Nacional de Aigüestortes y Estany de Sant Maurici este martes 16 de abril en Taüll (Alta Ribagorça). La Caravana Xisqueta y su taller móvil recorrerá los pueblos del área de influencia del Parque Nacional (Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà y Val d'Aran) hasta el 1 de julio de 2013.
Si quieres seguir muy de cerca este bonito proyecto del que os hemos hablado encontrará + info: aquí
* Este proyecto se ha llevado a cabo gracias a la Ayuda del Parque Nacional de Aigüestortes y Estany de Sant Maurici

1 comentario:

cristina dijo...

Moltes felicitats i molta sort amb aquest nou projecte!