UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 10 de diciembre de 2012

Ens trobem al Festivalet aquest cap de setmana! FAD (Barcelona)

[+ adelante en castellano]


Aquest cap de setmana ens trobem al Festivalet! el 15 i 16 de desembre al FAD (Barcelona) i també ens trobareu a la Fàbrica Singular, els mateixos dies i també a Barcelona. A tope! us ho expliquem en el següent post! tindreu multiu oferta per veure coses meravelloses fetes a mà!



Este fin de semana nos encontramos en Festivalet! el 15 y 16 de diciembre en el FAD (Barcelona) y también nos encontrará en la Fábrica Singular, los mismos días y también en Barcelona. A tope! os lo explicamos en el siguiente post! tendréis MULTI oferta para ver cosas maravillosas hechas a mano!

1 comentario:

SA BOTIGUETA dijo...

Us vam descobrir ahir a la tarda per tv3...ens encanta el vostre treball!! Seguiu així i molts ànims! Amb el vostre permís farem una entrada en el nostre bolg per parlar de vosaltres!

Una abraçada des de Cadaqués!