UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

domingo, 6 de noviembre de 2011

Teixint el Futur: Jornades d'Innovació Tèxtil, a l'Escola Superior de Disseny ESDi

[+ adelante en castellano]


Aquest proper dimarts 8 de Novembre,  l'Escola Superior de Disseny ESDi ens ha convidat a participar a les jornades Teixint el Futur: Jornades d'Innovació Tèxtil.

Tindrem la ocasió de compartir espai amb algunes de les empreses i dissenyadors que estan aportant visions i processos innovadors en l'àmbit del disseny Tèxtil.

Des d'Obrador Xisqueta parlarem del nostre projecte i del procés de construcció de la nostra col·lecció "Xisqueta"

L'Escola Superior de Disseny ESDi, juntament amb Promoció Econòmica de Sabadell, ha plantejat una jornada amb intervencions de centres tecnològics, empreses i dissenyadors. La jornada es dividirà en dues parts:

- Una primera de caire més empresarial i que comptarà amb la participació de centres tecnològics i experts en dinamització econòmica.

- En una segona part, més des del punt de vista del disseny, veurem diferents tipologies de productes tèxtils, amb propietats molt diferents entre ells i aplicats al sector de l'aeronàutica, l'arquitectura, la moda o la medicina. Al final de cada una de les parts, s'obrirà una taula rodona.

Si us interessa encara us hi podeu apuntar. Les inscripcions són a: comunicacion@esdi.es i sbdempresa@ajsabadell.cat

---

Este próximo martes 8 de Noviembre, la Escuela Superior de Diseño ESDi nos ha invitado a participar en las jornadas Tejiendo el Futuro: Jornadas de Innovación Textil.

Tendremos la ocasión de compartir espacio con algunas de las empresas y diseñadores que están aportando visiones y procesos innovadores en el ámbito del diseño Textil.

Desde Obrador Xisqueta hablaremos de nuestro proyecto y del proceso de construcción de nuestra colección "Xisqueta"

La Escuela Superior de Diseño ESDi, junto con Promoción Económica de Sabadell, ha planteado una jornada con intervenciones de centros tecnológicos, empresas y diseñadores. La jornada se dividirá en dos partes:

- Una primera de carácter más empresarial y que contará con la participación de centros tecnológicos y expertos en dinamización económica.

- En una segunda parte, más desde el punto de vista del diseño, veremos diferentes tipologías de productos textiles, con propiedades muy diferentes entre ellos y aplicados al sector de la aeronáutica, la arquitectura, la moda o la medicina. Al final de cada una de las partes, se abrirá una mesa redonda.

Si os interesa todavía os podéis apuntar. Las inscripciones son en: comunicacion@esdi.es y sbdempresa@ajsabadell.cat


No hay comentarios: