UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 22 de agosto de 2011

Primícia de madeixes/madejas de color Xisqueta a la Fira de l'Ovella


[+ adelante en castellano]

Aquest cap de setmana hem participat a la Fira de l'Ovella que es realitza per segon any consecutiu a Llavorsí (Pallars Sobirà). Pels qui ens van poder visitar ja van poder gaudir d'un previ de la nova col·lecció de madeixes tintades amb tint natural que traurem aquesta tardor. Una mostra preciosa de colors arrelats a les plantes de la nostra terra. En breu farem la presentació oficial. De moment aquí una petitíssima mostra del que ve!

---

Este fin de semana hemos participado en la Feria de la Oveja que se realiza por segundo año consecutivo en Llavorsí (Pallars Sobirà). Por los que nos pudieron visitar ya pudieron disfrutar de un previo de la nueva colección de madejas tintadas con tinte natural que sacaremos este otoño!. Una muestra preciosa de colores arraigados en las plantas de nuestra tierra. En breve haremos la presentación oficial. De momento aquí una pequeñísima muestra de lo que viene!

No hay comentarios: