UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 14 de junio de 2011

Obrador Xisqueta al Biz Barcelona - Saló d'Emprenedors



Com ja sabeu Obrador Xisqueta es troba dins del programa d'Emprenedoria Social impulsat pel Departament d'Economia i el Departament d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Per tal de visibilitzar aquest tipus de proposta, han convidat a tres dels projectes participants perquè ens presentem en el marc d'aquest esdeveniment.

Bizbarcelona Saló Emprenedor 2011, és un esdeveniment per a emprenedors i la innovació empresarial

El tradicional Dia de l’Emprenedor i la cimera de la innovació Hit Barcelona es transformen en bizbarcelona Saló Emprenedor 2011, un esdeveniment que concentra internacionalització, finançament, creació de negocis, creixement empresarial, innovació i l’energia de més de 12.000 emprenedors. I nosaltres, en aquest maremagnum hi tindrem un petit racó per explicar-nos. Espero que ens entenguin!

Participarem el dijous 16 de juny a les 10h a la Fira de Barcelona, Recinte Montjuic.

No hay comentarios: