UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 25 de mayo de 2011

Obrador Xisqueta i el Projecte Grípia a la Fira Ecosí de Girona

Us esperem a la Fira Ecosí de Girona! Del 3 al 5 de juny. Obrador Xisqueta i l'Associació rurbans participaran el dia 3 de juny a la taula de sector primari, juntament amb en Carlo Petrini, Joan Sargatal, Esther Casas, Víctor Garcai, Som lo que Sembrem, ECA Manresa, Manel Simón i Quim Barranco.

Els eixos temàtics de la fira seran l'alimentació, l'educació, la salut, la bioconstrucció, l'art-creativitat i l'ecoturisme.

Quan parlem de biodiversitat ens referim al nostre territori, bancs de llavors, races autòctones, tècniques d'agroecologia, biodinàmica, escola de pastors, apicultura ecològica.

També parlrem de l'educació conscient, propostes de la nova educació. L'eix de la cuina alternativa, la salut i també la bioconstrucció. Ja ho veureu i moltes, moltes coses més.

Alhora la conferència inaugural serà a càrrec d'en Carlo Petrini, fundador i president del moviment internacional SLOWFOOD!

No hay comentarios: