UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 25 de mayo de 2011

Coneix i connecta amb l’emprenedoria social. Tendències



Us recordem que el proper 30 de maig tindrà lloc la trobada d’emprenedors socials, on Obrador Xisqueta participarà com a projecte. 
Coneix i connecta amb l'emprenidoria social. Tendències, comptarà amb la intervenció d’Indy Johar, co-fundador de The Hub, i la participació del conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena.  A l’acte, que conduirà Manuel Campo-Vidal, els emprenedors seleccionats en el Programa de Suport a l’Emprenedoria Social de la Generalitat de Catalunya presentaran els seus projectes.
Us convidem a participar-hi!
L’acte tindrà lloc al TEB Barcelona (Fernando Pessoa, 54-64) de 17:00 a 19:30 el dilluns 30 de maig.
Cóm arribar-hi: En Metro Torras i Bages. Si utilitzeu el vostre cotxe, teniu aparcament al centre comercial La Maquinista.

No hay comentarios: