UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 12 de abril de 2011

Obrador Xisqueta seleccionat dins del Programa d'Emprenedoria Social

Obrador Xisqueta ha estat seleccionat d'entre 70 projectes de tot Catalunya per a formar part de la 1a. generació d'impuls a projectes d'emprenedoria social de Catalunya. Alhora 14 projectes més de diversos àmbits: millora de la qualitat de vida en països en vies de desenvolupament, insersió social i laboral, energies verdes, etc. formen part d'aquest grup. Durant aquesta setmana estarem revent una formació intensiva que un cop acabi continuarà amb uns assessoraments setmanals i sessions de formació mensuals que tenen com a objectiu consolidar els nostres projectes per tal que arribin a tenir una certa rellevància dins l'economia del nostre país.

Aquest programa està finançat pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i és el primer any que es porta a terme.

La formació és a càrrec de Barcelona Activa, ESADE i la Federació de Cooperatives de Catalunya.

Us n'anirem informant!

No hay comentarios: