UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 29 de abril de 2013

Una de les nostres artesanes a la master class de llana de França


Una de les nostres artesanes, Bàrbara Grosskopf, va participar a la master class de formació sobre la llana feta que es va realitzar del 8 al 14 d'abril a França.
Aquest curs està emmarcat en el projecte "Crafts and design in Europe", amb l'objectiu de desenvolupar actituds de disseny i artesania per millorar la producció de les peces. En concret es vol proporcionar als professionals de l'artesania el coneixement de les relacions entre l'ús i la forma de la peça i reflexionar també sobre la seva capacitat d'innovar en el sector.
Durant la master class van crear un bloc on s'explica quina és la formació que van rebre i quina és l'evolució de les seves peces.

Voleu veure quines coses més boniques que van fer?: aquí
----
Una de nuestras artesanas, Bárbara Grosskopf, participó en la master class de formación sobre la lana  que se realizó del 8 al 14 de abril en Francia.
Este curso está enmarcado en el proyecto "Crafts and design in Europe", con el objetivo de desarrollar actitudes de diseño y artesanía para mejorar la producción de las piezas. En concreto se quiere proporcionar a los profesionales de la artesanía el conocimiento de las relaciones entre el uso y la forma de la pieza y así reflexionar sobre su capacidad de innovar en el sector.
Durante la master class crearon un blog donde se explica cuál es la formación que recibieron y cuál es la evolución de sus piezas.

Quiere ver qué cosas más bonitas que hicieron?: aquíNo hay comentarios: