UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

viernes, 8 de febrero de 2013

Xisqueta mon amour! L'amor Xisqueta!


[+ adelante en castellano]

Perquè estimis molt i béeeeee! L'amor Xisqueta! 

L'amor, el dia de Sant Valentí... no ens agraden els convencionalismes i sempre ens hem qüestionat si Xisqueta i Sant Valentí anàven junts!. Qui va crear el dia de Sant Valentí? Hem fet una "petita investigació" i hem descobert que "en l'Edat Mitjana apareix la llegenda de Sant Valentí, que havia casat parelles en secret després que el matrimoni fos prohibit per l'emperador Claudi II... Una altra llegenda diu que és el patró dels enamorats perquè la seva festa coincideix amb el moment de l'any en què els ocells comencen a aparellar-se"... què bonic!!!!!

Per això volem aprofitar aquests moment "comercial" d'amor que ens oferí el Sr. Claudi per dir també que la Xisqueta, en qualsevol moment pot demostrar el seu amor... I amb quina cosa millor que amb un cor o una flor Xisqueta!! pels més romàntics i conscienciats! us presentem els nostres cors i flors Xisqueta, fets amb feltre i com sempre amb tot l'amor de les nostres artesanes.

 


El amor Xisqueta! El amor, el día de San Valentín ... no nos gustan los convencionalismos y siempre nos hemos preguntado si Xisqueta y San Valentín iban juntos!. Quien creó el día de San Valentín? Hemos hecho una "pequeña investigación" y hemos descubierto que "en la Edad Media aparece la leyenda de San Valentín, que había casado parejas en secreto después de que el matrimonio fuera prohibido por el emperador Claudio II ... Otra leyenda dice que es el patrón de los enamorados porque su fiesta coincide con el momento del año en que los pájaros empiezan a aparearse "... qué bonito!!
Por eso queremos aprovechar este momento "comercial" de amor que nos ofreció el Sr. Claudio para decir también que la Xisqueta, en cualquier momento puede demostrar su amor ... y con qué mejor que con un corazón Xisqueta! para los más románticos y concienciados! os presentamos nuestros corazones y flores Xisqueta, hechos con fieltro y como siempre con todo el amor de nuestras artesanas.
Xisqueta mon amour! porque amáis mucho y béeeeee! .

No hay comentarios: