UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

jueves, 13 de diciembre de 2012


Seguint el camí autèntic...
Llançament de la Col·lecció Xisqueta 2013
Lanzamiento de la Colección Xisqueta 2013


[+ adelante en castellano]
Ens hem fet esperar, però és que la col·lecció Xisqueta 2013 s'ho val! Les novetats d'aquest any: barrets nous, bosses, mantes i sabates! sí, sí! tenim més teixits Xisqueta i també nous objectes per a la canalla (els infants, la mainada...), la llar! Núvols Xisqueta per somniar amb nosaltres! (aquests, molt i molt aviat! estigueu atents/es!).

A més a més de les nostres 12 artesanes i artesà Xisqueta, tenim noves incorporacions d' artesanes - artistes, il·lustradores... (Carme Bonifaci, Paula Martínez, Roser Melero, Anna Terricabras i Mercè Galí), i hem comptat amb la col·laboració més que especial de les estudiants d'ESDI (Escola Superior de Disseny de Sabadell - Departament de Producte i Interiorisme), Clàudia Casas i Marta Aragonès que han fet els dissenys del nou barret "ovella Xisqueta" i de les manoples titelles. A més a més us presentem la nova imatge i eslògan! I és que volem ser autèntics! "Seguint el camí autèntic..."


----

Nos hemos hecho esperar, pero es que la colección Xisqueta 2013 lo vale! Las novedades de este año: sombreros nuevos, bolsas, mantas y zapatos! sí, sí! tenemos más tejidos Xisqueta y también nuevos objetos para los niñ@s, el hogar! Nubes Xisqueta para soñar con nosotros! (estos, muy, muy pronto! estad atentos / as!), nuevas artesanas- artistas, ilustradores ... (Carme Bonifaci, Paula Martínez, Roser Melero, Anna Terricabras i Mercè Galí), y hemos contado con la colaboración más que especial de las estudiantes de ESDI (Escuela Superior de Diseño de Sabadell - Departamento de Producto e Interiorismo), Claudia Casas y Marta Aragonés que han hecho los diseños del nuevo gorro "oveja Xisqueta" y de las manoplas títeres. Además os presentamos la nueva imagen y eslogan! Y es que queremos ser auténticos! "Siguiendo el camino auténtico ..."

Fotògraf Xisqueta Pepe Camps "Turmix Fotografia"
Dissenyador Xisqueta Pere Báscones "Espai Nòmada"


+ info a:
www.obradorxisqueta.catwww.xisqueta.cat
tel. 973 620 977

1 comentario:

Mavivi tejiendo dijo...

Os acabo de descubrir, y me hago seguidora vuestra
:-)