UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 8 de agosto de 2012

Newsletter: Dona't d'alta al Butlletí Xisqueta / Inscríbete!

[+ adelante en castellano]

Per aquells i aquelles que no rebeu la informació d'Obrador Xiqueta (cursos, activitats, campanyes, ofertes, etc.) i estigueu interessats/des, només cal que us doneu d'alta a través d'aquest petit formulari!

A partir d'aquest  moment rebreu tota la informació que anem generant periòdicament (entre 1 i 2 correus al mes). L'inscripció al butlletí dona la possibiltat de poder-se donar de baixa.

Us hi esperem!


[castellano]

Para aquellos y aquellas que no reciba la información de Obrador Niña (cursos, actividades, campañas, ofertas, etc.) Y estéis interesados ​​/ as, sólo hay que darse de alta a través de este pequeño formulario!

A partir de ese momento aparecerá toda la información que vamos generando periódicamente (entre 1 y 2 correos al mes). La inscripción al boletín da la posibildad de poder dar de baja.

Os esperamos!

No hay comentarios: