UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

viernes, 20 de julio de 2012

Taller d'Amigurumi amb Xisqueta en el marc del Petit Burg Festival!

Dins el marc del Petit Burg Festival (http://www.lampli.com/pbf2012/) es realitzarà un TALLER D'AMIGURUMI AMB XISQUETA! (tècnica d'origen japonés que consisteix en teixir petits ninos, principalment animalons, amb tècniques de crochet o ganxet).

Pels que ja hagin fet algun cop ganxet es farà una petita ovella Xisqueta i pels que s'inicïen en aquesta tècnica s'ensenyaran nocions bàsiques (cadeneta, punt biax, punt alt,...)

Preu: LA VOLUNTAT!
Material: tot el material el facilitarà l'associació
Més informació i inscripcions: al mateix festival (La Caseta de la Coma de Burg http://www.laccb.cat/ca/) o bé a info@obradorxisqueta.cat

Veniu a gaudir de l'entorn meravellós de la Coma de Burg i del Petit Burg Festival tot fent ganxet!!!


No hay comentarios: