UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 12 de junio de 2012

Millorem la Xisqueta! Dona'ns la teua opinió!



Benvolguts/des amics i amigues Xisquetes,

De nou us tornem a demanar opinió i consell. Estem en plena preparació de la Col·lecció 2013 i voldríem conèixer la vostra opinió entorn la col·lecció passada: satisfacció, coses a millorar, etc. Alhora, volem plantejar cada cop una col·lecció que sigui més adequada als gustos dels nostres amics i amigues Xisqueteros!

Així que no us demanem ni 5 minuts perquè ompli de nou l'enquesta! Moltíssimes gràcies per avançat i en breu els resultats!: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dHNTQ2s1N0loSmVJVGZhcmx1S0ROR3c6MQ#gid=0

Moltes gràcies!

No hay comentarios: