UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

jueves, 21 de junio de 2012

Bééeeeeeeeeeeee l'Estiu! Cursos d'Estiu d'Obrador Xisqueta!

[+ adelante en castellano]



La llana i les ovelles són compatibles amb la calor i l'estiu! Coincidint amb el solstici, ens plau penjar-vos els cursos que hem preparat a l'Obrador Xisqueta. Aquest cop combinem tallers i activitats més vivencials per donar-vos a conèixer el nostre particular món artesà i ramader.

Treballarem amb les plantes tintòries perquè aprengueu a tenyir qualsevol fibra natural i naturalment la llana de la nostra Xisqueta. Això serà del 27 al 29 de juliol!

Amb la idea que conegueu tot el que hi ha al darrera del projecte, hem organitzat pels dies 8 de juliol i pel 25 d'agost unes jornades més vivencials, perquè pogueu compartir amb els pastors i les pastores que treballen amb la raça Xisqueta, aquelles activitats quotidianes de maneig i cura del ramat durant els mesos que les ovelles es troben a les pastures d'alta muntanya. Mireu, mireu el programa!

Per poder veure els detalls dels tallers i activitats només cal que us descarregueu el programa aquí.
Us esperem, com sempre amb places limitades!

Booooooooona entra d'estiu!

----



La lana y las ovejas son compatibles con el calor y el verano! Coincidiendo con el solsticio, nos complace colgaros los cursos que hemos preparado en el Obrador Xisqueta. Esta vez combinamos talleres y actividades más vivenciales para daros a conocer nuestro particular mundo artesano y ganadero.

Trabajaremos con las plantas tintóreas para aprendáis a teñir cualquier fibra natural y naturalmente la lana de nuestra Xisqueta. Esto será del 27 al 29 de julio!

Con la idea de que conozca todo lo que hay detrás del proyecto, hemos organizado los días 8 de julio y el 25 de agosto unas jornadas más vivenciales, para que podáis compartir con los pastores y las pastoras que trabajan con la raza Xisqueta, aquellas actividades cotidianas de manejo y cuidado del rebaño durante los meses que las ovejas se encuentran en los pastos de alta montaña. Mirad, mirad el programa!

Para poder ver los detalles de los talleres y actividades sólo tiene que descargar el programa aquí.

Os esperamos, como siempre con plazas limitadas!

Bueeeenaaa entrada de verano!





No hay comentarios: