UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 5 de marzo de 2012

Obrador Xisqueta ja forma part del Coop57!

 

Fa poques setmanes, la Comissió Social de l'entitat Coop57, d'estalvi ètic, va pujar al Pallars Sobirà per a fer-nos una visita per tal de valorar la nostra sol·licitud d'entrar a la Cooperativa de Serveis Financers i Ètics.

Per als qui no coneixeu, Coop 57, es tracta d'una cooperativa de serveis que destina els recursos propis a donar préstecs a projectes d’economia social que promoguin l’ocupació, fomentin el cooperativisme, l’associacionisme i la solidaritat en general, i promoguin la sostenibilitat sobre la base de principis ètics i solidaris. La seva història és molt interessant i emotiva. És possible un sistema financer, totalment alternatiu al sistema convencional de la Banca, basat en la confiança, el cooperativisme i la solidaritat. Trobareu més informació aquí.

Finalment Coop57 ha acceptat la nostra sol·licitut i ja som part d'aquest cooperativa meravellosa que està produint que en el nostre país puguin portar-se a terme transformacions socials molt importants. Us esperonem a que us informem com  funciona aquest servei d'estalvi ètic, a l'abast de tothom!

 Martina Marcet i Ferran Aguiló de la comissió social del Coop

No hay comentarios: