UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 19 de octubre de 2011

Xisqueta. Col·lecció 2012. Volem conèixer la teva opinió![+ adelante en castellano]

Us demanem que feu un petit acte altruïsta, una mostra de voluntariat...


Estem preparant la campanya Xisqueta 2012 i ens agradaria que ens donessis un cop de mà!! Només et demanem 3 minuts d'atenció i respondre 7 qüestions capdals!. Les trobareu aquí: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFg5bDJMZUZES1JBaUFVZnJIOGJpeEE6MQ

Moltíssimes gràcies per ajudar-nos a fer més bonic, més sostenible, més viable, més transformador, el projecte Xisqueta!!

Esperem les vostres respostes!

-----

[castellano]

Os pedimos que hagáis un pequeño acto altruista, una muestra de voluntariado ...

Estamos preparando la campaña Xisqueta 2012 y nos gustaría que nos dieras una manoSólo te pedimos 3 minutos de atención y responder 7 preguntas importantes!. Las encontraréis aquíhttps://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFg5bDJMZUZES1JBaUFVZnJIOGJpeEE6MQ


Muchísimas gracias por ayudarnos a hacer más bonito, más sostenible, más viable, más transformador, el proyecto Xisqueta!

Esperamos vuestras respuestas!
No hay comentarios: