UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 5 de julio de 2011

Rebem l'Esplai Clariana de Molins de Rei

El cap de setmana del 18 i 19 de juny vam rebre 50 nois i noies de l'Esplai Clariana. L'Esplai té com a objectiu bàsic la normalització del temps de lleure de les persones amb Discapacitat Intel.lectual amb la participació en els recursos comunitaris presents en la nostra societat, per tal de gaudir d'un temps lliure plural, enriquidor i integrador.

Va ser molt bonic per a nosaltres rebre'ls i poder ensenyar tot el procés vinculat a l'ovella i a la llana. Vam estar a la granja del pagès David Moli, van visitar les instal·lacions, van poder participar en la xolla i a la tarda, de la mà de l'artesana Bàrbara Grosskopf, van poder fer un taller de feltre veient com s'iniciava i es tancava el cicle.  


Moltes gràcies a les monitores i monitors del grup i especialment a en Jordi Mayals, responsable de l'esplai i comapany del programa d'Emprenedoria Social.









No hay comentarios: