UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 12 de julio de 2011

Plans d'Ocupació per entitats sense ànim de lucre

Ja han sortit els Plans d'Ocupació. Es tracten d'ajudes que atorga el Departament d'Ocupació per a poder cobrir el sou d'una persona durant 6 mesos per fer tasques en les vostres organitzacions. És una subvenció al 100% i per associacions com les nostres són de gran ajuda per a poder tenir tècnics contractats per a tirar endavant els nostres projectes de dinamització i transformació social.

Animeu-vos a demanar-lo! és important que ens els vostres estatuts s'hi inclogui l'objectiu de "Foment de l'ocupació"!!!

Alhora heu de tenir en compte que les persones que haureu de contractar han d'estar inscrites com a mínim 6 mesos com a demandants d'ocupació al servei públic d'ocupació que no cobrin la prestació i/o subsidi d'atur o els manqui un mes per exhaurir-la en el moment de la presentació de l'oferta d'ocupació, i no hagin participat en projectes del programa de plans d'ocupació iniciats als anys 2009 i 2010.

Els sectors prioritaris són: Medi Ambient, TIC, Dinamització i Cohesió Comunitària i Activitats Bàsiques de la Vida Diaria.

Molta sort! Ho trobareu tot aquí: http://www.gencat.cat/diari/5917/11181070.htm

No hay comentarios: